Η δικηγορική εταιρεία «Α.Γ.ΜΑΚΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» είναι η συνέχεια μιας μακρόχρονης οικογενειακής παράδοσης που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη από το έτος 1956 από τον επιφανή και διακεκριμένο νομικό Γεώργιο Ι.Μακρή  (1931-2010). Το έτος 1989  οργανώνεται από τον Ανδρέα Γ. Μακρή  ένα πρωτοπόρο για την εποχή δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα  στην οδό Μπουμπουλίνας 14, με τη επωνυμία  Α.Γ. ΜΑΚΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  που για δύο δεκαετίες  (1989-2009) χειρίστηκε με συνέπεια και  επιτυχία σημαντικές υποθέσεις στα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Δικαστήρια της Αθήνας και της Περιφέρειας καθώς και στα ανώτατα Δικαστήρια από το 1995  (Άρειος Πάγος , Συμβούλιο Της Επικρατείας, Ελεγκτικό Συνέδριο). Από το  έτος 2009  η δικηγορική εταιρεία  « Α.Γ.ΜΑΚΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» δραστηριοποιείται με τη σημερινή νομική της μορφή (Δ.Ε.) και εγκαταστάθηκε στο νεόδμητο  ιδιόκτητο κτίριο γραφείων στην οδό Σκυλίτση 3.  Το έτος 2014 η εταιρεία ίδρυσε και λειτουργεί  υποκατάστημα στον νομό Κυκλάδων με έδρα τη Χώρα Νάξου. H εταιρεία μας έχει εμπιστοσύνη στον πελάτη και η επιτυχία των υποθέσεων του είναι η καλύτερη της ανταμοιβή.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ

Η συνεχής ενημέρωση όλων των συνεργατών του γραφείου στα θέματα δικαίου στα οποία ο καθένας ειδικεύεται, σε συνδυασμό με το σημαντικό και υψηλών απαιτήσεων πελατολόγιο του γραφείου μας, προσδίδουν μια νέα δυναμική στην ανάλυση και επίλυση δύσκολων και απαιτητικών νομικών υποθέσεων.

ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξατομικευμένες νομικές υπηρεσίες, κατά τρόπο υπεύθυνο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό. Κατανοούμε τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των πελατών μας, τους υποστηρίζουμε και αποβλέπουμε πάντα, μέσα στα παρεχώμενα νομικά πλαίσια, την δικαίωση τους και την περαίωση των υποθέσων τους με επιτυχία.

“Η παροχή νομικών υπηρεσιών είναι μία από τις πλέον σημαντικές μορφές παρεχόμενων υπηρεσιών στη σύγχρονη εποχή. Λόγω της πολυπλοκότητας των διαπροσωπικών και επιχειρηματικών σχέσεων η ανάγκη για άμεση κια αποτελεσματική νομική παράσταση καθίστατε αναγκαία και υπεύθυνη.”